Новорічна вистава для учнів 8-10 класів 

«Хай буде свято – Новий рік»


           Впевнено та весело переступив 2014 рік  поріг нашої школи, вселивши в серця кожного мир, любов і надію на те, що прийдешній рік принесе, здоров’я, радість, достаток.
           Дійство, яке виконали учні 10-х класів, дихало подихом сучасності, адже з Новим роком вітала Вєрка Сердючка,  Цвєточєк,  Ані Лорак.
           Діда Мороза затримали на таможні з подарунками, але йому все - таки вдалося приїхати на свято і разом з Снігуркою вручити подарунки учасникам, які брали участь у різноманітних конкурсах. Під час проведення свята лунами  новорічні пісні та мелодії, які створювали святковий настрій. Учасники хореографічного гуртка (дівчата 6-го класу) кружляли у танці сніжинок.
           Організували та провели новорічний вогник учні разом з вихователями Год Ю.П. та Косман Л.О. та музичним керівником  Дабудиком І.М.




Новорічний ранок для 1-7 класів 

«Сяй вогнями, ялинко, сяй!»


     У Стрілківській школі-інтернаті відбулося святкування Нового року.

     
Учні 6 класу гостинно запросили в Новорічну Казку вчителів, батьків та учнів 1-7 класів. Інтригою вистави стало викрадення чарівного годинника із домівки Діда Мороза.
    


Артистична та майстерна гра шестикласників викликала позитивні відгуки. Вразили глядачів і чудові костюми. Автором сценарію була вихователь Сеньківська Г. М.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Курси за програмою Intel"Навчання для майбутнього"

Курси підвищення кваліфікації вчителів району за програмою "Intel"