Семінар молодих учителів математики


     Той період, коли учителі нашої школи знайомились із новітніми технологіями та методикою їх впровадження у НВП школи, минув. І, судячи з нашої участі у їх пропаганді серед колег району,досить успішно. Члени предметних кафедр визначились, що на їх уроках найпродуктивніше з інновацій, і працюють у певних технологіях, ефективність яких уміло ілюструють на уроках.
     Зокрема фізики, географи, біологи, математики успішно освоїли технологію критичного мислення, про що свідчить семінар для молодих учителів математики району, який проведено у школі 12 грудня.
     Ініціює такі форми підвищення методичного рівня молодих педагогів РІМЦ, а його керівник – Горбова М. В. – за фахом математик, тому безпосереднім керівникам семінару була Марія Василівна.

     Гостей школи привітав директор Циб Я. І., який підкреслив, що школа продовжує успішно працювати у експерименті, і семінари із впровадження інновацій у вивчення навчальних дисциплін тісно переплітаються із темою експерименту.
     Із особливостями впровадження технології розвитку критичного мислення у вивчення математики молодих педагогів знайомила заступник директора школи Паславська О. О.
      Учителі району мали можливість відстежити усі етапи уроку розвитку критичного мислення на математиці у 8-А класі. Заняття винятково майстерно провела педагог Лужецька Г.Б.

Відповідно до програми семінару майстер-клас із розвязування  олімпіадних  задач провела учитель Старосамбірської середньої школи № 1 Ткачук О.В.
    Зустріч завершилася круглим столом, де на запитання молодих педагогів відповідали їх більш досвідчені колеги.



Спорт у школі

Третій рік поспіль Стрілківська школа-інтернат І-ІІІ ступенів входить до мережі шкіл олімпійської освіти. У рамках співпраці між школою та Львівським відділенням НОКу України в грудні 2013 року проведено «Веселі старти», приурочені Дню захисника Вітчизни та з метою підвищення  мотивації учнів до занять фізичною культурою. Діти 4, 5, 6 класів мали можливість проявити себе у різноманітних конкурсах та естафетах.

На свято були запрошені гості: Христина Підгрушна-Опьола – учасниця зимових Олімпійських ігор 1994 року з гірськолижного спорту, виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області, стипендіат НОК України – та Янюк Валерій – заступник директора Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Усі учасники змагань були нагороджені медалями та цінними призами.

За активну участь у розвитку мережі шкіл олімпійської освіти та особистий внесок в популяризацію олімпійського руху серед школярів Старосамбірського району відділенням  національного олімпійського комітету України у Львівській області нагороджено учителя фізичної культури школи-інтернату І-ІІІ ступенів  Криховську Г.В. грамотою.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Курси за програмою Intel"Навчання для майбутнього"

Курси підвищення кваліфікації вчителів району за програмою "Intel"