«Вітай усіх, вишнева Україно,      

 Із Першовереснем, із радістю вітай!»


     Завжди ліричне свято першого дзвоника у Стрілківській школі-Інтернаті              І-ІІІ ступенів цього року було піднесеним, але з нотками смутку.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Небесної сотні, воїнів, усіх мирних жителів, які  загинули в зоні АТО. На щасливий навчальний рік школярів поблагословив священик місцевої парафії отець Володимир.  З вітальним словом  до присутніх звернувся гість нашої школи  керуючий  апаратом Старосамбірської райдержадміністрації  Год Микола Михайловича, звучали  привітання директора школи Циба Я.І. та першої вчительки Клецко Я.В.                У цей день  учні, батьки, учителі, гості школи були єдині у прагненні миру, 
спокою для України.
   На майданчику, де відбувалася урочиста лінійка, у всьому відчувався патріотичний дух: учні, учителі, батьки у вишиванках, сині і жовті кульки, вірші і привітання. Особливо вразила присутніх пісня «Молитва за Україну» ( музичний керівник Дабудик І.М.) , яку виконав учень 5 класу Тимчак Андрій. Коли він співав, люди плакали. Навіть віршики першокласників були тематичними і діти декламували їх із щирою любов'ю до своєї країни:                                                                                          
«… Будем старанно вивчати
        Нашу мову солов’їну,
        Щоб весь світ почув, як славим
         Маму, школу, Україну…»
 Перший дзвінок покликав у світлі просторі класи на перший урок «Україна – єдина країна» 310 учнів Стрілківської школи-інтернату.


Педагог –організатор
Стілківської школи-інтернату І-ІІІступенів

Проць Наталія Петрівна

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Курси за програмою Intel"Навчання для майбутнього"

Курси підвищення кваліфікації вчителів району за програмою "Intel"