Ярмарок у нас багатий,

можна всього тут придбати

   Саме  в  осінню пору , коли все добро із садів, полів і лісів було зібрано і  звезено в двори, сховане в комори, люди збиралися на великий осінній ярмарок. Тож і ми, учні та педагоги Стрілківської школи-інтернату І-ІІІ ступенів, продовжуючи традиції свого народу  зібралися на осінній ярмарок, щоб відпочити і повеселитися, обмінятися думками, рецептами, своїми знаннями та секретами.



Осінній ярмарок розпочинали учні 8-А класу, вихователь Кіхтан Т.М.,  учитель музики Дабудик І.М.. Цьогоріч дійство, яке відбувалося на сцені, було надзвичайно цікавим, яскравим та захоплюючим.  Учні продемонстрували високий рівень акторської майстерності. Жураковська Анна, яка виконувала роль Осені захопила глядачів своєю чарівністю. Викликали усмішки у присутніх сценки та пісні, які відображали сучасні погляди на ярмаркування. Ці ролі вміло зіграли такі учні : брати Рєпрінцеви  - Дмитро  та Денис, Павло Унтілов, Курій Анастасія, Гулич Юрій, Демчишак Інна, Петрівська Ефімія та Куліш Вікторія.  Звичайно, де є Осінь, там і Урожай. Особливо цього року  «він в нас парубок нівроку». Отож Васьків Олег  у цій ролі запросив усіх до ярмаркування.
        І чого тільки не було на нашому ярмарку, столи вгиналися від ковбаски та сала пахучого, домашньої випічки та дарів осені.  Цьогорічний осінній ярмарок приніс всім присутнім багато позитивних вражень та яскравих емоцій.
                                                                      
Кіхтан Т.М., вихователь  8-А класу

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Курси за програмою Intel"Навчання для майбутнього"

Курси підвищення кваліфікації вчителів району за програмою "Intel"